Presentació de l’estudi de participació juvenil de Quart de Poblet

La Federació Valenciana de Cases de Joventut va presentar els resultats del seu estudi anual.

El passat dimarts 24 de gener a les 19:30h es va realitzar la presentació de l’estudi de participació juvenil en Quart de Poblet fet junt amb l’Ajuntament del municipi. La presentació es va dur a terme en el Centre Juvenil Barranquet i va comptar amb la presència d’una quinzena d’adolescents de les Cases de Joventut de Quart i joves representants del secretariat de FVCJ.

La presentació va comptar amb l’assistència de la Regidor de Joventut Consue Campos i del Regidor de Participació Ciutadana José Acosta, així com la presidenta de la Federació Valenciana de Cases de Joventut Cristina García , l’acte es va celebrar en la Casa de Joventut Barranquet.

L’estudi pretén ser una imatge de la població juvenil de Quart de Poblet, amb les seues necessitats, els seus interessos i les seues propostes. Aquesta fotografia fixa feta periòdicament permetrà valorar l’impacte de l’acció del treball que es realitza als projectes de participació juvenil de manera objectiva i quantitativa.

S’han realitzat 750 enquestes a l’alumnat de secundària i batxillerat dels IES La Senda i Riu Túria. L’estudi consta de 14 preguntes i es divideix en dues parts bàsiques, una primera que recull informació sobre l’organització del temps lliure de la població jove, i una segona que reflexa les inquietuds, interessos i implicació social que possibilita detectar persones joves per tal de reunir-les i portar a termini accions relacionades amb el seu centre d’interès.

 

Deixa un comentari